23948sdkhjf

Direktør tror på Tvilums fremtid

Der gik kun to måneder fra, at Torben Porsholdt satte sig i direktørstolen hos Danmarks største møbelfabrik Tvilum, til han kørte til skifteretten i Viborg og indgav konkursbegæring på vegne af virksomheden. 

2018 har været et hårdt år fuld af omvæltninger – både for Tvilum og for virksomhedens direktør, der flyttede fra Estland til Danmark for at tiltræde sin stilling. 

Alligevel har Torben Porsholdt hele tiden troet på en lys fremtid for møbelproducenten, der efter konkursen er overtaget af Tvilum A/S 2018. Det siger han til finans.dk

- Jeg troede på Tvilum, som er en virksomhed med en stærk lokal forankring og indbygget fighterånd i organisationen. Selskabet havde jo været i trængsler længe, siger han om den turbulente tid, der fulgte med konkursen.

Tvilum A/S 2018 er eget af Torben Porsholdt, Viking Trading A/S  og Kristiansen Properties ApS, og Torben Porsholdt tror på, at han sammen med de øvrige ejere af det nye Tvilum kan få virksomheden på rette kurs, fordi de har kendskab til både møbler og de lokale forhold i Fårvang, hvor Tvilum har hovedsæde. 

Forud for Tvilums konkurs er gået flere turbulente år med en faldende omsætning, der blandt andet også resulterede i et dyk i antallet af medarbejdere: fra 2010-2016 blev knap 1.800 reduceret til 650.

Tvilum besæftiger medarbejdere i Fårvang, Kjellerup samt en fabrik i Polen og et distributionscenter i USA.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109