23948sdkhjf

NyKøkken satser på direkte salg

Den lille køkkenfabrik, NyKøkken i Ildsted ved Bramming, vil gå uden om fordyrende mellemled og satse på fabrikssalg.
Grundlæggeren og indehaveren, Werner Wildling, afviser, at han er blevet inspireret af de moderne salgsformer, it-industrien bl.a. benytter med Dell som et lysende eksempel. Initiativet i køkkenbranchen er snarere resultatet af simpel logik, mener han ifølge ErhvervsBladet.

- I den traditionelle struktur i køkkenbranchen er der en sælger, der har den første direkte kontakt til kunden. Sælgeren bestiller køkkenet på fabrikken, som efterfølgende leverer det til en køkkenbutik. Butikken allierer sig med en montør eller lokal tømrermester, som skal opstille køkkenet ude hos kunden. Alle disse led rummer store muligheder for fejl og misforståelser undervejs. Dem forsøger vi at undgå ved det direkte koncept, siger Werner Wildling til ErhvervsBladet.

NyKøkkens folk vil selv stå for salg, opmåling og tegning, produktion og levering og montage. Virksomheden, som blev grundlagt i 1996, er startet langsomt op i branchen. Werner Wildling begyndte med at montere køkkener for andre danske fabrikker. Begyndte siden selv at producere bordplader og komponenter, og herefter begyndte jyderne at beskæftige sig med renovering af ældre køkkener. Det er et prisbilligt alternativ til helt nye køkkener, og det har angiveligt været en stor succes. Ved køkkenrenoveringer forstås, at man blot udskifter bordplader, låger, skuffer, skinner etc., men beholder det, der på køkkensprog kaldes korpus. Køkkenrenoveringer er fortsat et vigtigt forretningsområde for NyKøkken, fremgår det af ErhvervsBladet.

Virksomheden er imidlertid gået skridtet videre til helt nye køkkener, hvor man, ifølge Werner Wildling, prismæssigt lægger sig i mellemsegmentet. Til gengæld hævder fabrikanten, at fabrikkens køkkener kommer op i spidsen af kvalitetstrekanten. Der bliver først og fremmest satset på skræddersyede køkkener, oplyser han til ErhvervsBladet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079