23948sdkhjf

Ny møbelbutik åbner: 70 designerstole under åben himmel

I uge 39 slår FDB-møbler dørene op til sin første butik i Odense, og møbelkæden har valgt en lidt utraditionel måde at fejre sin entre på.

FDB Møbler opstiller nemlig 70 designerstole på Gråbrødre plads i Odense lørdag 22. september og opfordrer de forbipasserende til at sætte sig ned, nyde en gratis kop kaffe og stoppe tiden for en stund, skriver møbelvirksomheden i en pressemeddelelse.

Og det er ikke første gang, at FDB Møbler bruger åbningen af en ny butik som anledning til ro og gratis kaffe.

Tidligere på året fik aarhusianerne samme oplevelse, og sidste efterår blev tiden sat i stå på Dronning Louises Bro i København. Denne tredje gang er dog noget ekstra særligt for FDB Møbler, da den samtidig markerer opfyldelsen af en af FDB Møblers visioner for 2018.

- Vi startede året ud med at drømme om at kunne åbne butikker i både Aarhus og Odense, inden 2018 gik på hæld – og det er lykkedes. Vi glæder os utrolig meget til at følge med i vores kunders oplevelser af de to nye butikker, siger Ole Kiel, der er direktør for FDB Møbler.

Den nye butik i Odense åbner fredag 28. september, hvor der blandt andet vil blive fremvist et kunstsamarbejde med billedkunstner Anders Bonnesen, der har fortolket én af de helt store designklassikere fra FDB Møblers møbelkatalog.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081