23948sdkhjf

Pressemeddelelse fra PKI Supply: INSTAWELD 7100

Overalt i træbranchen anvendes årligt tonsvis af smelteklæbere til kantlimning af en mængde forskellige produkter. Derfor er begrebet fyldte og ufyldte smelteklæbere velkendt af fagfolk, som også ved, at det dækker over 2 modsatrettede interesser.
Spørger man produktionsfolk, vil de fyldte smelteklæbere langt være at foretrække. De er lette at arbejde med, nemme at indstille på maskinerne og giver et minimum af rengøring. Spørger man derimod designere og salgsfolk, vil brug af de ufyldte smelteklæbere være at foretrække. Her ender man nemlig op med langt den flotteste finish og det mest eksklusive slutresultat – et absolut vigtigt kriterium når man producerer produkter af høj kvalitet.

Men hvorfor egentlig gå på kompromis? For kvalitetsbevidste producenter er det et naturligt spørgsmål – hvorfor vælge, hvis det er muligt at få det bedste hele vejen rundt? Det har i årevis været branchens helt store spørgsmål.

PKI og National har gennem længere tid arbejdet hårdt i laboratoriet, for at finde svaret. Ønsket har været, at udvikle en smelteklæber, der kan imødekomme dette helt naturlige og berettigede krav i branchen og dermed lukke det hul, der har været på markedet. Nu ser arbejdet ud til have båret frugt.

PKI er klar med et helt nyt produkt på det danske marked, som dækker dette behov. Produktet hedder INSTAWELD 7100, og er det første i en serie af smelteklæbere, som kommer på markedet inden for den nærmeste fremtid. Målgruppen er træindustrien, med hovedvægt på produktion af møbler, køkkener m.fl.

INSTAWELD 7100 formår at kombinerer føromtalte fordele fra ufyldte og fyldte smelteklæbere. Limen gør det muligt at opnå den perfekte finish med et produkt der procesmæssigt i kører optimalt. Den hverken ” tråder”, ”klatter ” eller giver andre fordyrende gener. Produktet er netop designet til at imødekomme alle krav på et kantlimeanlæg og er udviklet i tæt samarbejde med de mest betydningsfulde maskinproducenter af kantlimanlæg.

- Ved at bruge Instaweld 7100 kan man øge sit limanlægs levetid, fortæller Gert Lynge Christensen, Teknisk chef hos PKI.

- Produktet har en hel speciel sammensætning, som ikke forårsager slid på metaldele. Derved reduceres vedligeholdelse og maskinnedbrud betydeligt, fortsætter han.

PKI har store forventning til produktet, som vil kunne højne kvalitetsniveauet af alle kantlimede emner. Og netop dette er et ufravigeligt krav fra kunderne, som konstant udvikler sig i retning af den mest effektive og omkostningsbevidste produktion samt færdige produkter af absolut højeste kvalitet.

INSTAWELD 7100 er drøj i brug. Beregninger har vist op til 40% mindre limforbrug end ved traditionelle fyldte smelteklæbere. Hertil kommer den gode vedhæftningsevne på alle materialer, den brede anvendelighed og den lave påføringsmængde som samlet set betyder større besparelser i produktionsomkostningerne. INSTAWELD 7100 kommer på markedet i foråret 2005 og implementeres allerede nu hos førende producenter.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.076