23948sdkhjf

Lammhult får ny koncernchef

Kendt ansigt fra designhusets bagland indtager den fremtrædende rolle

Den svenske designvirksomhed Lammhult Design Group kunne mandag byde Sofia Svensson velkommen som ny koncernchef og udøvende direktør.

I juni blev det offentligt kendt, at Sofia Svensson skulle overtage stillingen efter Frederik Asplund, der har valgt at forlade sin stilling efter tre år i koncernen. 17. september blev så dagen for den egentlige overdragelse af stillingen til Sofia Svensson.

Sofia Svensson har siden april 2017 været en del af koncernens bestyrelse, men får fremover en mere operativ plads i koncernen.

Hun er uddannet ingeniør og kommer senest fra en stilling som økonomidirektør og vicepræsident hos investeringsselskabet Midway Holding, hvor hun har siddet på posten i halvandet år.

Den store svenske designkoncern holder ikke blot sine aktiviteter inden for landets blå-gule grænser. I Danmark har koncernen Lammhults Biblioteksdesign i Holsted i det sydjyske, der gennem mange år har specialiseret sig i netop inventar til biblioteker.

Sidste år blev Lammhults Biblioteksdesign, det tidligere BCI, desuden hjemsted for et stort lager, der sender 20.000 pakker årligt fra Holsted til kunder i Europa, USA og Mellemøsten.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094