23948sdkhjf

Fremstød for dansk design i Düsseldorf

Den 16. september 2004 indledes et syv uger langt fremstød for danske designmøbler og andre indretningsprodukter i Tyskland.
Fremstødet har titlen "Neues Dänisches Design" og finder sted i Haus der Architekten i Düsseldorf, som er hovedsæde for arkitektforeningen i Nordrhein-Westfalen, der er Tysklands befolkningsrigeste delstat, fremgår det af Danish Furniture Online.

Det er netop de tyske arkitekter og professionelle indrettere, der er målgruppen for de 14 danske designvirksomheder, som deltager i fremstødet. Formålet er at holde dem a jour med de nyeste udviklingslinjer i dansk design ved at præsentere dem for et aktuelt og varieret udvalg af møbler, stoffer, belysning og accessories - lige fra kendte klassikere til moderne avantgarde. Nogle af produkterne introduceres for første gang i Tyskland på denne udstilling. Flere tusinde udvalgte arkitekter, forhandlere, VIP’s og journalister er personligt inviteret til at besøge udstillingen, der vises frem til den 4. november, skriver Danish Furniture Online.

Det er arrangørernes ønske at præsentere de udstillede møbler og øvrige produkter i tilknytning til arkitektur, for derved at understrege at produkterne passer til indretning af spændende byggerier. Derfor byder "Neues Dänisches Design" også på en plancheudstilling, der viser 10 fremtrædende eksempler på moderne dansk bygningsarkitektur fra Københavns havneområde.

De danske virksomheder i Düsseldorf-fremstødet er: 4-Design, Bent Krogh, Carl Hansen & Søn, N. Eilersen, Erik Jørgensen Møbelfabrik, Fredericia Furniture, Fritz Hansen, Kvadrat, Louis Poulsen, Magnus Olesen, R. Randers, Snedkergården Them, Stelton samt Tranekær Furniture.

"Neues Dänisches Design" er blevet til i et samarbejde mellem Architektenkammer Nordrhein-Westfalen, Det Danske Kulturinstitut i Bonn og Foreningen Dansk Møbelindustri.

Mere information om "Neues Dänisches Design" findes på udstillingens hjemmeside http://www.daenischesdesign.de

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078