23948sdkhjf

Midtjysk opsving

De seneste konjunkturanalyse fra Erhvervsrådet Herning-Ikast-Brande-Aaskov viser, at der er kommet gang i hjulene i det midtjyske.
Der er kommet fart over feltet i den midt- og vestjyske industri. Det gælder ikke mindst indenfor træ- og møbelindustrien og jern- og metalindustrien. Det viser den seneste konjunkturanalyse fra Erhvervsrådet Herning-Ikast-Brande-Aaskov, som har spurgt 122 produktionsvirksomheder repræsenterende 9.200 medarbejdere og en samlet årsomsætning på 14,5 mia. kr., skriver ErhvervsBladet.

I træ- og møbelindustrien har man haft en markant større produktion, beskæftigelse og ordreindgang end forventet, og udviklingen ventes at fortsætte året ud, omend konkurrencesituationen på hjemmemarkedet ventes at udvikle sig negativt.

I jern- og metalindustrien er produktion og ordreindgang også steget. Til gengæld er beskæftigelsen faldet en smule. Imidlertid vil de positive takter i andet halvår være af en styrke, så også beskæftigelsen vil begynde at stige, vurderer branchen ifølge ErhvervsBladet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065