23948sdkhjf

Køkkenkæde forlader Bornholm

Med 38 butikker over hele landet er Designa Køkken & Bad kunder over Danmark. Men fremover må bornholmerne med færgen over Østersøen, hvis de vil se nærmere på køkkener fra kæden.

Designa Køkken & Bad i Nexø lukker. Dermed lukker kædens eneste butik på øen.
Det bekræfter Kell Hansen, der er direktør i Inhouse – et samlet møbelhus, hvor forretningen indtil nu har holdt til.

- Det er med ambivalente følelser, at vi nu har truffet den endelige beslutning om at lukke afdelingen. Det er super ærgerligt, og det tjener ikke de bornholmske køkken- og badkunder, at konkurrencen bliver mindre, siger Kell Hansen til Bornholm.nu.

Underskud skyldes Designa
Møbelhuset Inhouse Bornholm A/S består foruden Designa Køkken & Bad også af en møbelforretning, en Kop & Kande samt Botex.

Men selvom Inhouse rummer flere forskellige forretninger, er det Designa, der må bære ansvaret for, at møbelhuset i 2017 fik et underskud på 514.000 kroner. Det fremgår af årsrapporten, hvor der uddybes med følgende bemærkning:

”Designa Køkken & Bad, levede da heller ikke op til ledelsens forventninger. Det økonomiske resultat er langt fra tilfredsstillende, hvilket skyldes flere grunde. Konkurrencen er meget hård, samtidig med at det har været et turbulent år hvad angår personalesituationen”.

Og det er på den baggrund, at Designa-kæden nu forlader øen. Det sker på trods af, at man ellers har forsøgt at skabe bedre resultater i forretningen gennem de senere år.

Det har dog ikke været tilstrækkeligt.

Designas lokaler i Inhouse overtages af Nexø Tæpper & Vinyl. Håbet er, at den nye forretning står klar 1. november.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094