23948sdkhjf

ZOW Tyskland - en af de vigtigste fagmesser for underleverandører

ZOW-messen i Bad Salzuflen har med sit enestående koncept etableret sig som en af de vigtigste fagmesser indenfor underleverandørbranchen. Messen finder sted d. 21.-24. februar 2005 i Tyskland.
ZOW har siden starten i 1995 udviklet sig med rivende fart og er blevet et tilløbsstykke for folk fra nær og fjern. Nøglen til ZOWs succes er, at ZOW er en åben messe, hvor fagfolk mødes og udveksler erfaringer i de etablerede fora. Konceptet er nu så veletableret, at der er ZOW-messer i Italien, Spanien, Polen, Rusland og snart også i Kina.

Besøgerantallet har været gradvist stigende, og i 2004 var over 13.000 mennesker på ZOW, heraf var en tredjedel fra udlandet. Fra udlandet var der bl.a. gæster fra Holland, Skandinavien, England og Frankrig, men også de asiatiske lande var pænt repræsenterede.

Den Danske Fællesstand
I 2005 indtager Den Danske Fællesstand igen de bedst placerede 240m² - lige ved indgangen til hal 21. Følgende virksomheder har foreløbig reserveret stande: Vonsild Træindustri, Woodtech, HT Bendix, MP Låger, Compotech, VIMA, Topslide og Frost Design.

1999 var første år, Danmark var repræsenteret med en fællesstand på ZOW, som dengang var på 90m². I 2004 udgjorde Den Danske Fællesstand 220 m². Følgende virksomheder deltog: Dana Traad, Bramming Plast-Industri, CompoTech, HT Bendix, MP Låger, Sandella Danmark, Topslide, Vima, Vonsild, Woodtech International og Zippl Innovation. I 2005 er det således 7. gang, danske virksomheder sætter fælles front på ZOW – denne gang under "nyt" regi. Læs mere herom på http://www.denmarkconsulting.de

Læs mere om messen og dens spændende koncept – klik ind på http://www.zow.info

Er De interesseret i at høre mere om messen eller Den Danske Fællesstand, kan vi aftale et møde – f.eks. på TIMI. Kontakt Lis Nørgaard på +49 2131 7189 460 eller

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109