23948sdkhjf

Trio Line A/S tvunget til udflytning

Polsterfirmaet Trio Line A/S i Haarby på Sydfyn fik tilladelse fra kommunen til en udvidelse, men afslag fra amtet, hvorfor de nye arbejdspladser endte i Polen.
Samtidig med, at politikerne i Fyns Amt investerer millioner af kroner på at fremme erhvervsudviklingen på Fyn, så undlader embedsmændene i Fyns Amt at være aktive medspillere, når virksomheder forsøger at skabe nye jobs, skriver ErhvervsBladet i dag.

Da eksempelvis møbelpolsterfirmaet Trio Line A/S i Haarby imellem Assens og Faaborg i det tidlige forår søgte om tilladelse til at udvide de nuværende bygninger med yderligere 1224 kvadratmeter lager og montageafdeling, fik man et stort ja fra kommunen. Men samtidig sagde Fyns Amt nej, fordi det område, hvor udvidelsen skulle ske, overskred en å-beskyttelseslinie på 150 meter med ganske få meter, fremgår det af ErhvervsBladet.

- Vi var og er ekstremt pressede pladsmæssigt, fordi vi ikke havde lagerplads nok og heller ikke plads nok til montage og kvalitetskontrol, siger Trio Lines salgschef Bjørn Bahnsen til ErhvervsBladet.

- For to år siden fik vi tilladelse til at bygge en lagerhal på 800 kvadratmeter, som den nye hal skulle placeres lige ved siden af, og i det hele taget er vi en vækstvirksomhed, som de sidste år er vokset med mindst 20 pct. om året, siger Bjørn Bahnsen til ErhvervsBladet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062