23948sdkhjf

Ny storaftale til Kinnarps

Kinnarps Interior bliver ny leverandør til 80 kommuner, landsting og kommunale selskaber i Sverige. Aftalen er treårig og har en værdi af 220 mio. svenske kroner.
Med virkning fra 1. marts har SKL Kommentus indgået en treårig rammeaftale med Kinnarps Interior om levering af møbler.

Det betyder, at alle de kommuner, landsting og kommunale selskaber, som har tilsluttet sig SKL Kommentus, fremover er forpligtede til at købe ind via rammeaftalen. Der er tale om i alt 80 kommuner og organisationer:

- Der er stillet høje krav undervejs i forhandlingerne, og at SKL Kommentus vælger os som leverandør, ser vi som et bevis på, at vi er en pålidelig partner, der tilbyder gode produkter, siger Jonny Wigholm, der er salgschef for Kinnarps i Sverige.

Han peger bl.a. på Kinnarps’ servicekoncept og store fokus på områder som ergonomi og arbejdsmiljø som afgørende for, at det er lykkedes at få aftalen i hus:

- Mange kunder prioriterer i dag værdien af en sund arbejdsplads højt, fordi det forbedrer resultatet for både det enkelte individ og for organisationen som helhed. Lydmiljøet er fx en vigtig faktor for arbejdsmiljøet i skolerne, og på det område har vi lanceret flere produktnyheder de senere år, siger Johnny Wigholm.

Kinnarps Interior har stor erfaring med den offentlige sektor og indgik sin første aftale med den svenske stat helt tilbage i 1943.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094