23948sdkhjf

Engelbrechts skal levere møbler til Audi

Der er tale om en ordre til langt over en million kroner, når den københavnske møbelproducent i næste måned sender 500 ”Chairik”-stole til Audi Forum i tyske Neckarsulm.
Audis bilfabrik i Neckarsulm er stedet, hvor bilgiganten fremstiller sine eftertragtede topmodeller, og gennem tiden har fabrikken produceret flere end fem millioner biler.

Det er også her, at Audi har placeret det ene af sine to oplevelsescentre. Audi Forum Neckarsulm er en offentligt tilgængelig bygning på over 11.000 m², hvor besøgende kan komme helt tæt på produktionen, se nye og historiske biler, gå på restaurant og opleve liveoptrædener med verdensberømte kunstnere.

Det er til dette område, at Audi nu har valgt ”Chairik”-stole fra danske Engelbrechts A/S til en værdi af langt over en million kroner:

- Det er absolut en prestigeordre at få. Når et så eksklusivt og designorienteret brand som Audi vælger vores stole til et areal, hvor nogle af verdenens flotteste og mest avancerede biler udstilles og opleves, bliver man stolt og glad, fortæller adm. direktør Peter Mahler Sørensen.

”Chairik” er designet af Erik Magnussen, og Peter Mahler Sørensen oplyser, at Audi har valgt den eksklusive variant ”XL 128” med polstring og armlæn.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094