23948sdkhjf

Dyrup køber grossistvirksomhed

Producenten af maling og træbeskyttelse har overtaget aktierne i Plus Paint A/S, der driver kæden Plus Malergrossisten med butikker i en række danske byer.
Plus Paint Holding ApS og Dyrup A/S har indgået aftale om, at Dyrup med omgående virkning overtager aktierne i Plus Paint A/S. Det oplyser Dyrups ejer, Monberg & Thorsen, i en fondsbørsmeddelelse.

Plus Paint er selskabet bag Plus Malergrossisten, der sælger professionel maling til det danske PRO-marked via seks PRO-centre i Aalborg, Viborg, Århus, Vejle, København og Esbjerg. Desuden har kæden et ikke ejet center i Randers.

For Dyrup skal købet ses i lyset af et ønske om at styrke positionen på det danske PRO-marked. Samtidig ser man den lokale ejerstruktur hos Plus Malergrossisten i form af en franchisemodel som en absolut styrke, der supplerer Dyrups egne PRO centre.

Fortsætter uændret
Monberg & Thorsen oplyser, at Plus Malergrossisten vil blive videreført som et selvstændigt varemærke. Det er en del af aftalen, at de nuværende indehavere fortsætter aktivt i driften af kæden.

Plus Malergrossisten fortsætter således som selvstændig kæde med egen ledelse, og Dyrups overtagelse kommer dermed ikke til at medføre mærkbare ændringer i hverdagen for hverken medarbejdere eller kunder hos Plus Malergrossisten.

Plus Paint-koncernen realiserede en omsætning i 2009/2010 i størrelsesordenen 60 mio. kroner og et mindre underskud efter skat, bl.a. som følge af opstart i Esbjerg. Dyrup har siden juni 2010 produceret kædens eget brand, som hedder +Plusserien.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078