23948sdkhjf

Ejerkredsen vokser i midtjysk designvirksomhed

Ny direktør og ambitiøse mål i Oyoy Living Design

Søren Anker Hansen er ny medejer og direktør i Oyoy Living Design. Det oplyser det Herning-baserede interiør- og designfirma. 

Ifølge stifter og – nu – medejer Lotte Fynboe har tankerne om en ny konstellation rumsteret i nogen tid. 

- Jeg vil gerne fokusere endnu mere på den kreative del og produktudvikling i den daglige forretning, og derfor er jeg glad for, at Søren Anker ser de samme muligheder i firmaet, som jeg selv gør, udtaler Litte Fynboe. 

Har fordelt ansvaret
I rollen som administrerende direktør får Søren Anker ansvar for den daglige drift, herunder salg og indkøb samt forretningsudvikling. Han har samtidig købt en del af firmaet og bliver samtidig medlem af bestyrelsen. 

Søren Anker Hansen har de seneste 14 år været hos mode- og tekstilfirmaet Bestseller, hvor han har haft flere stillinger med relation til salg og detail. Seneste har han været involveret i selskabets vækstplaner på markeder i Centraleuropa. 

Lotte Fynboe vil som kreativ direktør stå med det overordnede ansvar for alt design- og prouktudvikling samt marketing. 

Styrker organisationen
Oyoy Living Designs fokus vil fremover været på at udvikle de eksisterende markeder i Europa samt få bedre fodfæste hos eksisterende kunder. Gennem et stærkt agentnetværk i udvalgte lande og ved at styrke salgsorganisationen vil firmaet ud i flere butikker og online-forretninger. 

Ydermere arbejdes der med nye digitale tiltag, herunder en B2B-platform målrettet selskabets kunder. Endelig lyder det, at man vil fortsætte med at investerer I og styrke produktpaletten, ligesom an har nye designlinjer i tankerne. 

Oyoy Living Design blev etableret i 2012. Firmaet sælger i dag sine produkter til mere end 1.000 kunder i 30 lande via design- og livsstilsbutikker og online. 

Sidste år havde Oyoy Living Design en bruttofortjeneste på 3,1 millioner kroner og et overskud på 107.661 kroner. I 2016 var tallene henholdsvis 3,4 millioner kroner og 986.703 kroner.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078