23948sdkhjf

Han skal styre Designas forsyningskæde

Branchekender får ansvaret for indkøb, planlægning, produktion og logistik hos den midtjyske køkkevirksomhed

Johnny Riis Jensen er ny supply chain director hos Designa. Han får det overordnede ansvar for indkøb, planlægning, produktion og logistik. Johnny startede hos køkkenvirksomheden med hovedsæde i Kjellerup per 1. august. 

Senest har Johnny Riis Jensen været produktionschef i Green Box, der fremstiller præfabrikerede badekabiner. I perioden 2012-2017 var han en del af ledelsen i køkkenproducenten Nettoline med ansvar for supply chain. Tidligere har han varetaget funktionen som produktions- og driftschef i Kvik. 

Mod nye mål
Ansættelsen skal styrke Designas kompetencer på strategisk indkøb og produktionsoptimering og ruste virksomheden til at forfølge de ambitiøse vækstmål, som er sat i fællesskab med den nye ejerkreds, der overtog virksomheden tidligere på året.

Dengang trådte en investorkreds bestående af Christian Overgaard (tidligere McKinsey konsulent og ansvarlig for Danfoss i Kina), David Meyer (tidligere COO Velux) og Per Christensen (tidligere partner i Axcel) ind og købte den Kjellerup-baserede køkkenfabrik og -kæde.

Da Designa gjorde regnskabet og for 2017 var resultatet et underskud på 11,9 millioner kroner. Fra administrerende direktør Erik Høj lød det dengang, at køkkenkæden har kurs mod et overskud allerede i år.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079