23948sdkhjf

En butik er blevet til 2.600 - nu er målet 5.000

Manden, som ”har et godt tilbud til dig”, fylder rundt. Lars Larsen bliver 70

- Go’daw, jeg hedder Lars Larsen. Jeg har et godt tilbud til dig.

Sådan lød det tilbage i 1987, da Lars Larsen, grundlæggeren af Jysk Sengetøjslager, for første gang tonede frem på tv-skærmene i de danske stuer.

Knap 40 år efter at Jysk blev grundlagt - den første butik med navnet Jysk Sengetøjslager slog dørene op 2. april 1979 på Silkeborgvej i Aarhus - er Købmanden - som medarbejderne omtaler ham til daglig - stadig med i de danske tv-reklamer for virksomheden. I dag hedder den kort og godt Jysk, og der findes over 2.600 butikker i 50 lande.

Den 6. august fylder han 70 år. Men det får ikke købmanden til at sige stop.

- Da vi rundede 2.500 Jysk-butikker, satte jeg et nyt mål om at fordoble det tal. Hvis vi skal klare os i konkurrencen om kunderne, kræver det, at vi bliver ved med at vokse, så endnu flere får adgang til vores gode tilbud, siger Lars Larsen. 

Brede investeringer begynder at give overskud
Ud over ejerskabet i Jysk har Lars Larsen over en årrække investeret i en række andre virksomheder, der spænder vidt fra detailhandel og restauration til golfudstyr og ejendomme. 

- Jeg har i de senere år opkøbt en række spændende virksomheder, som nu for alvor er begyndt at give overskud. Jeg synes, det er spændende og givende hele tiden at være med til at udvikle noget nyt, så det har jeg tænkt mig at fortsætte med, siger Lars Larsen.

Lars Larsens indsats for iværksætteri, dansk erhvervsliv og Danmark er også blevet anerkendt ved talrige lejligheder.

Blandt andet blev Lars Larsen i 2009 slået til Ridder af Dannebrogsordenen, og i 2017 blev han Ridder af 1. grad af Dannebrogsordenen. Senest modtog Lars Larsen i januar 2018 Den Berlingske Fonds Hæderspris, som gives til personer, der har gjort en særlig indsats for Danmark.

Læs mere om: Jysk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172