23948sdkhjf

Få hjælp fra Wood Supply til leverandørsøgning

Som en ny service tilbyder Wood Supply nu også at hjælpe medlemmerne med søgning efter leverandører.
Hjælp til leverandørsøgning
Med lanceringen af Wood Supply’s optimerede søgefacilitet tidligere denne uge er mulighederne for at finde frem til de rette samarbejdspartnere forbedret væsentligt, og Wood Supply har nu et unikt værktøj til leverandørsøgning og til håndtering af hele indkøbsprocessen.

Vi stopper imidlertid ikke her. Søgemulighederne vil løbende blive forbedret yderligere igennem dialog med medlemmerne. Har du problemer med at finde leverandører så ring til os, og vi hjælper dig videre over telefonen.

Det kan være vi ikke har en leverandør, der kan opfylde dine behov, eller det kan være, du bare har brug for hjælp til søgningen. Vi står under alle omstændigheder klar til at hjælpe dig videre, så du hurtigt kan komme videre til dine andre opgaver.

Outsourcing af indkøbsopgaver til Wood Supply
Vi kan nu også tilbyde direkte involvering i din leverandørsøgning, hvis du har behov for at outsource enkelte indkøbsopgaver. Der kan være i situationer, hvor du ikke har ressourcerne til at finde de rette leverandører - eller der kan være situationer, hvor du ønsker at søgning skal ske anonymt.

Vi tilbyder derfor som en ny ydelse overfor medlemmerne, at hjælpe med søgning af leverandører og indhentning af tilbud. Denne form for assistance tilbydes mod et på forhånd aftalt honorar med udgangspunkt i den konkrete opgave.

Wood Supply har et godt kendskab til en række virksomheder indenfor træ- og møbelindustrien, og vi vil gerne hjælpe vores medlemmer med at identificere nye leverandøremner.

Kontaktpersoner vedrørende leverandørsøgning:
Morten Petersen –
Hanne Marie Lou –
Tlf. 7228 6970

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.238