23948sdkhjf

FDB Møbler åbner i endnu en by

Møbelkæden åbner sin sjette butik efter sommerferien

FDB Møbler slår den 28. september dørene op til sin første butik i Odense - og den anden på Fyn. I Kongensgade 37 åbner FDB Møbler en cirka 500 kvadratmeter stor butik.

De klassiske FDB Møbler blev relanceret i 2013 og er igennem tiden tegnet af blandt andet Børge Mogensen, der var leder af FDB Møbler fra 1942 til 1950, Mogens Koch, Jørgen Bækmark og Poul M. Volther.

De bliver primært solgt på nettet, men i 2015 åbnede den første FDB Møbelbutik. I dag er der butikker i Gilleleje, Lyngby, Middelfart, Roskilde, og Trommesalen i København - og fra august i Århus.

- Lokalet i Kongensgade, hvor der tidligere har ligget Pinoc, egner sig godt til møbeludstilling grundet lokationen, det gode lysindfald og den store facade, hvor FDB Møbler får mulighed for god eksponering af møblerne. Lokalet andrager 384 kvadratmeter butik og 200 kvadratmeter. kælder, hvilket giver FDB Møbler rig mulighed for at vise det store udvalg af de klassiske møbler frem, udtaler erhvervsmægler Andreas M. Jensen, Nybolig Erhverv Odense.

Udover de kendte klassikere udvides sortimentet med nye danske designs, blandt andet af Johannes Foersom og Peter Hjort-Lorentzen og flere helt unge danske designere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109