23948sdkhjf

Gibotech sender CNC-maskine i skole

Nyt hardware til snedker- og maskinsnedkerfaget er flyttet ind på Syddansk Erhvervsskole

De sidste par dage har der været flere folk end normalt i hallen hos Gibotech i Odense. De sidste tests er nemlig blevet kørt på den CMS Ares cnc-maskine, der fremover skal stå på Syddansk Erhvervsskole i Vejle.

CMS Ares er en 5-akset cnc maskine, der kan bearbejde alle materialer, men på SDE skal den bruges til undervisning i snedker- og maskinsnedkerfaget, så her vil den primært blive brugt til at køre i træ.

Syddansk Erhvervsskole har allerede en cnc-maskine, og efter det obligatoriske offentlige udbud blev Ares maskinen blandt andet valgt for at kunne give eleverne et mere varieret undervisningstilbud og det bedste udsyn til maskinen.

- Det er vigtigt for os at give vores elever det bedste udgangspunkt, når de forlader skolen. Det kan vi bl.a. gøre ved at have de bedste maskiner. Og så ser vi også en stor fordel i, at de har mulighed for at lære flere forskellige maskiner at kende, så de bliver endnu mere attraktive for virksomhederne, når de skal ud og finde deres første job, lyder det fra Henrik Madsen, der er faglærer på Syddansk Erhvervsskole.

Maskinen bliver gjort klar i løbet af ferien, så den er klar til skolestart i uge 31.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078