23948sdkhjf

Nyhedsbrev fra KUNI MASKINFABRIK A/S

På baggrund af at KUNI pr. 1. april overtog SENNERSKOV Presser A/S, præsenterer KUNI et helt nyt koncept.
Med overtagelsen af SENNERSKOV vil KUNI fremover kunne fremstille og servicere komplette linier til finerpålægning. Således skal kunderne kun henvende sig et sted for at få foretaget de nødvendige tilpasninger.

KUNI er kendt som leverandør af maskiner der indgår i presselinier til møbelindustrien, og siden 1943 har SENNERSKOV leveret mere end 5.000 hydrauliske kolde og varme presser til industrierne inden for gummi, plastik, metal og træ/møbelindustrien.

KUNI forventer sig en del af denne nye strategi - både på hjemmemarkedet, men ikke mindst på eksportmarkedet. Og der har allerede været en betydelig interesse for denne nye mulighed fra møbelindustrien.

Presserne vil fremover blive bygget på KUNIs fabrik i Silkeborg.
Her er medarbejderstaben i forbindelse med overtagelsen blevet udvidet, dels ved overflytning af nøglemedarbejdere fra SENNERSKOV samt ved nyansættelser.

KUNI deltager på TIMI messen som finder sted i Fredericia fra 28. september – 2. oktober 2004.

Vi er på stand nr. A-1128 hvor det skulle glæde os bl.a. at introducere vakuumpladenedlæggeren, type VPN, der bruges til håndfri placering af limede plader på finer, samt vise vore leverings-muligheder af WagnerColora udstyr til overfladebehandling.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078