23948sdkhjf

Arrangør: Næsten 100 flere Interzum-udstillere

Stort fokus på de små og innovative virksomheder ved den tyske messe for leverandører til møbelindustrien 

Interzum-messen i Köln sætter sig højere mål. Den store messe for møbelindustrien vil således trække fem pct. flere udstillere til i 2019, lyder det ambitiøse mål fra arrangørerne. 

Koelnmesse, der står bag den store messe for leverandører til møbelindustrien, forventer mere end 1.80 udstillere fra hele verden, 

- Resultaterne fra den tidlige fase af booking gør os meget optimistiske i forhold til at nå vores mål om fem procent flere udstillere samlet set, Matthias Pollmann, vice president Trade Fair Management

Mange flere små og innovative bidragsydere
Ud over branchens store navne har en masse små og yderst innovative selskaber også meldt, at de vender tilbage til messen. Oveni det er hele 13 procent af de selskaber, som pt er registeret, med som udstillere for første gang. 

Messearrangørerne gør også et stort nummer ud af, at trække de nytænkende i interiørindustrien med fokus på emner som genanvendelse af ressourcer, bæredygtighed samt digitalisering af produkter og produktion. 

I 2019 er det også planen, at Interzum skal vokse endnu mere. Arrangementet vil blive inddelt i “Materials & Nature”, “Function & Components” samt “Textile & Machinery”-segmenter.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125