23948sdkhjf

Nedtællingen begyndt til TIMI 2004

Siden premieren i 1966 har TIMI-messen i Fredericia slået sit navn fast som Nordens klart største og vigtigste træindustrimesse. TIMI er således en af de få messer, som er godkendt af den europæiske brancheorganisation Eumabois.
Som bekendt har dele af møbel- og træindustrien herhjemme haft det svært de seneste år. Men TIMI 2004 er manifestationen af, at branchen så sandelig er andet end virksomheder, der flager ud eller går ned med flaget. På TIMI hejses flaget … for en branche, der er spillevende og traditionsrig.

Med den nødvendige tilpasning er der naturligvis fortsat rum for en stærk møbel- og træindustri i Danmark.

Denne tilpasningsproces kan helt oplagt tage afsæt i TIMI 2004. Messen byder på en lang række produkter, maskiner og ydelser, der kan kickstarte en mere rationel og konkurrencedygtig produktion, fortæller Jan Friche, direktør i Fredericia Messecenter.

Investeringsklimaet er gunstigt, og samtidig er eksempelvis avancerede bearbejdningscentre kommet ned i et prisleje, hvor også mindre snedkerier, inventarvirksomheder etc. kan være med.
Messen tilbyder inspiration eller bedre løsninger for besøgende, hvad enten de kigger efter automation, værktøj, emballage, transport/lagersystemer, halvfabrikata eller andet. Fagmessen er et enestående forum, hvor fagfolk på kort tid kan få overblik over branchens og markedets formåen.

Det er dét perspektiv, som for to år siden trak flere end 10.000 fagfolk fra 30 lande til messe. 97 procent af dem havde et »tilfredsstillende«, »godt« eller »særdeles godt« besøg. På udstillersiden havde 82 procent et »tilfredsstillende«, »godt« eller »særdeles godt« resultat af messen – og 44 procent af udstillerne fik nye, direkte ordrer på TIMI 2002.

Vi glæder os meget til fem travle messedage, hvor fagfolk sætter hinanden stævne midt i Danmark, konstaterer Jan Friche.

Kilde: www.timi.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079