23948sdkhjf

Pro-Wood lagde ud med sorte tal

Underleverandøren fra Odder kan glæde sig over et lille overskud i 2009/10, der var virksomhedens første regnskabsår siden bruddet med R. Randers.
Tilbage i 2009 besluttede ledelsen i R. Randers at sælge sin træproduktions-afdeling, og det blev værkfører Kim Mildahl, der efter mere end 25 års ansættelse fik tilbudt at overtage aktiviteterne.

Han greb muligheden og stiftede selskabet Por-Wood A/S, der netop har offentliggjort sit første årsregnskab, der, pga. tidspunktet for overtagelsen, dækker en periode på 15 måneder.

Af regnskabet fremgår det, at Pro-Wood har realiseret et bruttoresultat på 6,32 mio. kroner, mens resultatet efter skat udgør 59.720 kroner, og det betegner virksomheden som tilfredsstillende:

- Årets resultat anses for at være tilfredsstillende, idet det tages i betragtning, at det er selskabets første regnskabsår, og at der i årets løb er gennemført væsentlige investeringer i forhold til oprindeligt planlagt, oplyser ledelsen i sin beretning.

Pro-Wood beskæftiger sig med produktion af bl.a. bordplader, køkkener, døre og butiksinventar og har i det forgangne år beskæftiget 11 medarbejdere. Selskabets bestyrelsesformand er den tidligere Idemøbler-direktør, John Rohde-Madsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094