23948sdkhjf

Efter konkursen: Genrejste Tvilum styrker sig

Investorgruppen, som købte Tvilum efter konkursen i februar, er kommet godt i gang med arbejdet. Nu henter man erhvervsprofilen Asbjørn Berge ind i bestyrelsen.

Da Tvilum gik konkurs i starten af februar i år trådte en investorgruppe bag firmaet Tvilum A/S 2018 til og overtog aktiver og aktiviteter.

- Siden februar i år har bestyrelse, ledelse og medarbejdere i det nye Tvilum A/S 2018 arbejdet målrettet på at få virksomheden op at køre igen, og selv om det har været en stor og vanskelig opgave – så er vi nået langt, og vi kan konstatere, at vores indsats allerede nu bærer frugt. Resultatmæssigt er vi kommet fornuftigt i gang, og vores salg og ordreindgang overstiger vores forventninger og er over sidste år, siger administrerende direktør og medejer Torben Porsholdt i en pressemeddelelse.

Tvilums konkurs og genrejsning

Da Tvilum gik konkurs i februar 2018 skete det efter flere år med underskud. 461 mio. kr. havde selskabet tabt på seks år.

En investorgruppe trådte til og købte selskabet, angiveligt for 47,5 mio. kr. Dermed blev 504 af 595 arbejdspladser reddet. 

Investorgruppen tæller møbelvirksomheden Viking Trading ApS som hovedinvestor samt Tvilum-stifterfamilien og Tvilums administrerende direktør, Torben Porsholdt, der forsætter som adm. direktør i det nye selskab.

Læs mere
Tvilum er gået konkurs

Investorgruppe: Derfor køber vi Tvilum

Prisen for Tvilum er offentliggjort

Nu tager folkene bag den danske producent af saml-selv-møbler endnu et skridt i selskabets udvikling. 

Ser med fremtiden
Den stærke erhvervsprofil Asbjørn Berge er hentet ind i bestyrelsen.

- I bestyrelsen har vores fokus været at sikre et stabilt fundament, som kan bære den fremtidige udvikling af virksomheden, og netop for at sikre yderligere professionel sparring glæder det os, at Asbjørn Berge har takket ja til en bestyrelsespost i vores virksomhed, siger Torben Porsholdt.

Asbjørn er netop indtrådt i Tvilums bestyrelse, som i forvejen tæller bestyrelsesformand Birger Christensen, Viking Trading ApS, Poul Kristiansen, Kristiansen Properties ApS, Peter Bager, Auxilium ApS samt administrerende direktør Torben Porsholdt. 

Masser af bestyrelseserfaring
Fra 1983-2007 var Asbjørn Berge med i opbygningen af Vest-Wood A/S, hvor han fra 1990 til 2007 var medlem af direktionen og administrerend direktør i perioden 2002 til 2007. 

Asbjørn Berge har siden 2007 været og er i en række bestyrelser. Er bestyrelsesformand i Carnad A/S, Freja Transport & Logistics A/S, Lilleheden A/S, Palsgaard Spær A/S, J Coating A/S. Melvin Robotics ApS, Træfonden. Næstformand i Junckers A/S og bestyrelsesmedlem i Industri Invest Herning A/S, Plus A/S, Randers Tegl A/S, Lindenborg Gods A/S, Rold Skov Savværk A/S, Dansk Vækstkapital, RC-Beton A/S, Træ og Møbel Industrien (TMI).

Han er aktionær i flere af selskaberne.

Tidliger har Asbjørn Berge også være medlem af blandt andet bestyrelsen i det børsnoterede H+H A/S og formand for HusCompagniet og Trend Lines A/S, samt medlem af Dansk industri hovedbestyrelse.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.457