23948sdkhjf

50 år med vinduesproduktion på Mors

Siden starten i 1968 er Outrup Vinduer & Døre gået fra at være et lille tømrerværksted på 60 kvadratmeter til en stor og moderne vindues- og dørproduktion. Fremtiden byder på elektroniske løsninger

Den nordjyske vinduesproducent Outrup Vinduer & Døre runder den 17. juni 2018 et skarpt hjørne. Her fylder virksomheden, der har cirka 160 medarbejdere og produktion på Mors, 50 år 

- Jeg begyndte hos Outrup for 20 år siden, og alene i den tidsperiode er der sket helt ufatteligt meget. Der er kommet mange flere medarbejdere til, mens produktionsudstyret er blevet af en helt anden kaliber, fortæller Outrups salgschef, Jan Kampman, der er en af de medarbejdere, som har været med i længst tid. 

Et lille tømrerværksted på Mors
Outrup Vinduer & Døres historie begyndte i en offentlig telefonboks på Mors. Her foretog stifteren Harry Ringgaard en junidag i 1968 nemlig opkaldet om at få en fremvisning på et 60 kvadratmeter værksted i Outrup, da han havde en drøm om at blive selvstændig tømrermester. Det endte med købet af værkstedet. 

I første omgang var værkstedet købt til traditionelt tømrer- og reparationsarbejde. Men efter et besøg i det lokale byggemarked kom Harry Ringgaard derfra med beskeden om, at han skulle sende en prøve på et vindue og en dør. Prøverne var tilfredsstillende, og således tog det hurtigt fart for tømrermesteren i Outrup.

Siden er der sket meget, og det lille værksted er blevet til en stor fabrik med et bredt produktsortiment inden for vinduer og døre.

En fremtid med elektroniske løsninger
Gennem firmaets 50 år har der været to direktører ved roret, hvor den ene er Harry Ringgaards søn, Mogens Ringgaard. 

I dag hedder den administrerende direktør Henrik Nyby. Han tiltrådte hos Outrup i forbindelse med, at virksomheden blev en del af Inwido-koncernen den 1. januar 2018. 

- Fremadrettet forventer vi også, at der kommer til at ske en masse, som blandt andet tæller nye og spændende IOT-løsninger, siger Henrik Nyby. 

Jubilæet vil blive fejret den 16. juni 2018 for Outrups ansatte og deres familier.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078