23948sdkhjf

Mater gør planer til virkelighed – åbner i udlandet

London er base for designvirksomheden Maters første concept store uden for Danmark – flere er på vej i europæiske storbyer

I november åbnede det danske designbrand Mater, der producerer møbler ud fra et bæredygtigt fokus, sin første concept store, kaldet Mater Earth Gallery, i København.

Yderligere en håndfuld butikker er på vej, og nu er den første så åbnet i udlandet, nemlig i London. Her vil kunderne ikke kun kunne se nogle af over 30 nyheder, som designfirmaet lancerer i løbet af 2018.

- Det bliver et miks mellem et showroom henvendt mod arkitekter, en fysisk butik – og videre ud i et online univers. Man vil naturligvis kunne købe Maters eget design, men vi vil også udvælge en række spændende brands, der chipper ind i vores bæredygtige profil og fokus på høj kvalitet. Det kunne fx være sneakers af genbrugsplast, cremer med naturlige ingredienser eller tasker, der gemmer på en god historie, fortæller administrerende direktør Henrik Marstrand.

En spand kul til væksten
Åbningen i London og flere andre europæiske storbyer er del af Maters vækststrategi, som også omfatter 
massiv produktudvikling og opbygning af eget, internationalt salgsnet. Målet er massiv vækst de kommende fire år.

Ud over den nye butik og showroom i London er yderligere fire Mater Earth Galleries på vej i Oslo, Stockholm, Hamborg og München.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078