23948sdkhjf

Stor Gabriel-handel trækker ud

Det sidste mangler, inden tekstilvirksomhedens 150 millioner store salg af ejendomsselskab kan afsluttes

Gabriel Holdings salg af datterselskabet Gabriel Ejendomme følger ikke planen. Det fremgår af en meddelelse til børsen fra Gabriel Holding. 

Den aalborgensiske tekstilvirksomhed indgik den 12. marts en forhåndserklæring med entreprenørselskabet A. Enggaard angående salg af Gabriel Ejendomme

Dengang lød det, at der frem til 1. juni 2018 skulle gennemføres undersøgelser for ”at sandsynliggøre at det skitserede projekt ville kunne realiseres”, som det hedder i børsmeddelelsen. Sådan er det ikke gået. 

- Det har ikke været muligt at afslutte undersøgelsesprocessen indenfor den planlagte periode og processen fortsættes således ind i juni.

Bliver på stedet efter salg
Prisen for ejendomsselskab skulle være 150 millioner kroner minus gæld og udskudt skat. Sammen med meddelelsen om det forventede salg opjusterede Gabriel også sine forventninger til 2018-resultatet – forudsat handlen bliver til noget. 

Forventningen var før et overskud før skat på 54 millioner kroner, men det vil i givet fald blive opjusteret til 107 millioner.

Gabriel Ejendomme består af en kontorejendom og 35.000 kvadratmeter byggeretter. Gabriel har sit hovedkvarter i den pågældende ejendom og har i forbindelse med salgsaftalen lavet en lejeaftale, der er uopsigelig i 13,5 år.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078