23948sdkhjf

Halvårsrapport fra DLH Group

Betydelig resultatfremgang i styrket marked. Årsforventningerne opjusteres.
Sammenfatning for 1. halvår 2004

Betydelig resultatfremgang i styrket marked. Årsforventningerne opjusteres.

Resume: DLH’s omsætning voksede med 11% til godt DKK 2,5 mia. i 1. halvår 2004. Sam-tidig fordobledes resultatet før skat til DKK 72 mio. Den positive markedsudvikling sikrede sammen med interne forbedringstiltag fremgang på stort set alle forretningsområder, og koncernens årsresultat forventes således at blive betydeligt forbedret. Forventningerne til omsætningen i 2004 opjusteres derfor til DKK 4,9 mia., mens det forventede resultat før skat opjusteres til et niveau på ca. DKK 110 mio.

- DLH’s forretningsudvikling i andet kvartal har fortsat den positive tendens fra første kvartal. Koncernen har haft omsætningsfremgang på de fleste markeder.

- Samlet blev koncernens omsætning i første halvår DKK 2.536 mio., hvilket er en stig-ning på 11% i forhold til samme periode sidste år.

- EBITA (primært resultat før goodwill-afskrivninger) blev DKK 100 mio. mod DKK 69 mio. i 2003, en fremgang på 45% i forhold til sammenligningsperioden. Fremgangen er båret af alle 3 divisioner.

- Resultat før skat blev DKK 72 mio. i første halvår 2004, hvilket er en fordobling i for-hold til samme periode året før.

-Koncernens omsætningsfremgang er realiseret ved stort set uændret kapitalbinding i for-hold til året før.

- På baggrund af udviklingen i først halvår og koncernens vurdering af markedsudsigterne i resten af året opjusteres forventningerne til koncernomsætningen med DKK 0,2 mia. til DKK 4,9 mia. Resultat før skat ventes på den baggrund at nå et niveau på DKK 110 mio. mod det tidligere forventede niveau på DKK 80 mio.

Download hele halvårsrapporten 2004 her

Kilde: DLH Group – www.dlh-group.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078