23948sdkhjf

Oprustning: Tre nye chefer hos Taasinge Elementer

Elementproducenten fordoblede bundlinjen i 2017, og med en stærkere ledelse i spidsen skal den positive udvikling udbygges.

Taasinge Elementer er vokset markant under den nye ejer, Nordic Waterproofing Group, og virksomheden beskæftiger nu over 250 medarbejdere.

Visionen er at skabe den førende aktør på det nordiske marked for præfabrikerede bygningselementer, og i den forbindelse har Taasinge Elementer oprettet tre nye lederstillinger inden for salg, økonomi og produktion.

Ole Hybel (52 år) er ansat som salgschef og kommer fra en stilling som kundechef i MT Højgaard. Han har tidligere i karrieren arbejdet som blandt andet regionsdirektør i Nobia og direktør i HTH Gruppen Fyn, hvor han også var medejer.

Hos Taasinge Elementer får Ole Hybel ansvaret for den kommercielle del af virksomheden. Primært med fokus på at udvide den eksisterende kundeportefølje og på at øge kendskabsgraden blandt arkitekter, rådgivere og entreprenører.

Hans E. Petersen Nyfjord (39 år) er ansat som planlægningschef og kommer fra en stilling som brandrådgiver hos arkitektvirksomheden Sweco. Han er uddannet bygningskonstruktør og har tidligere i blandt andet arbejdet med ledelse inden for Beredskabet og som brandrådgiver i Alectia.

Hos Taasinge Elementer får Hans E. Petersen Nyfjord det overordnede ansvar for at organisere og koordinere arbejdsgangene i afdelingen Design & Engineering på tværs af fabrikkerne på Tåsinge ved Svendborg, i Hampen i Midtjylland, i Ugilt i Nordjylland og i Letland.

Per Jensby-Lindegaard (49 år) er som økonomichef og kommer senest fra en stilling som økonomichef i Kiropraktorernes Videnscenter. Han er uddannet cand.merc. og har tidligere blandt andet arbejdet som økonomichef hos ITW Construction Products og APV Products.

Hos Taasinge Elementer får Per Jensby-Lindegaard til opgave at etablere en ny økonomiafdeling, herunder implementering af nye administrative IT-systemer og et nyt lønsystem. Den nye afdeling skal fungere som Shared Service Center for virksomhedens øvrige selskaber i ind- og udland, og får samtidig det overordnede ansvar for rapportering til moderselskabet, Nordic Waterproofing.

Læs mere om Taasinge Elementer i artiklen:

Taasinge Elementer fordobler resultatet

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095