23948sdkhjf

Annoncering på Markedspladsen er en succes

Den midtjyske virksomhed PE Maskiner ApS i Ans, der leverer maskiner og værktøj til træ- og møbelindustrien, har haft stor succes med annonceringen på Wood Supply’s Markedsplads.
PE Maskiners direktør, Per Essenbæk, købte i sommer maskinparken fra Møbelfabrikken Form 75 i Hadsten, da den var gået konkurs.

Per Essenbæk lagde straks en annonce på Wood Supply’s Markedsplads, hvor han ridsede dele af de 125 maskiner fra konkursboet op.

Annoncen på markedspladsen fik allerede dagen efter mere synlighed, idet den blev bragt som top-annonce i nyhedsbrevet mandag d. 9. august 2004.

Per Essenbæk havde allerede fået omkring 30 henvendelser tirsdag middag, hvilket udelukkende skyldes den eksponering annoncen har fået på Wood Supply.

- Det er helt sikkert, at de virksomheder, der har kontaktet mig, at de har set annoncen på Wood Supply. Alle har nævnt det som indgang til at indlede dialogen med mig, udtaler Per Essenbæk.

- Annonceringen har helt sikkert givet pote, for jeg har allerede nu solgt 6 af de 125 maskiner, jeg har til salg fra konkursboet, beretter Per Essenbæk.

Per Essenbæk betragter Wood Supply’s Markedsplads som et rigtigt godt redskab, hvor man let kan indrykke annoncer og finde det man har behov for. Derfor vil Per Essenbæk også indrykke udvalgte maskiner fra konkursboet på Wood Supply’s Markedsplads, så snart han har dannet sig et mere detaljeret overblik.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078