23948sdkhjf

Närkesavværk nedlægges

Savværket i Rockhammar i Närke nedlægges. Totalt berøres 31 ansatte.
Som Skogsland tidligere har berettet, har Rockhammar Timber i en tid været til salg. Sælgeren, børsnoterede Rottneros, hvis kerneområde er produktion af papirmasse, har imidlertid ikke fundet en køber til savværket, skriver den svenske avis Skogsland.

Bestyrelsen har derfor givet vicedirektør Lars Blecko til opgave at indlede de indledende forhandlinger med berørte fagforeninger om, at driften på savværket skal ophøre.

Baggrunden for beslutningen om at nedlægge savværket er at Rockhammar Timber har kørt med underskud i flere år, til trods for at der er taget forskellige initiativer for at vende den negative trend. Dels er produktsortimentet blevet tilpasset markedet bedre, dels er 25 millioner svenske kroner investeret i savværket, fremgår det af Skogsland.

Desuden er antallet af ansatte gradvist blevet mindsket. Trods dette, er virksomheden ikke blevet lønsom.

- Eftersom vi desværre ikke har kunnet opnå lønsomhed og heller ikke har kunnet finde en køber, kommer vi derfor til at indlede MBL-forhandlinger om at ophøre driften ved Rockhammar Timber, siger Lars Blecko i en kommentar ifølge Skogsland.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062