23948sdkhjf

Pressemeddelelse fra Multi-line Production A/S

Det er med glæde vi kan meddele at vi pr. 1. juli 2004 har udvidet ejerkredsen.
Udvidelse af ejerkredsen i Multi-line Production A/S

Det er med glæde vi kan meddele at vi pr. 1. juli 2004 har udvidet ejerkredsen.
AA Holding A/S og adm. direktør Arnfinn Hansen har tilført Multi-Line Production A/S et solidt kapitalgrundlag, der skaber den fornødne ro og optimisme for selskabets fremtid.

I forbindelse med ejerskiftet indtræder Arnfinn Hansen den 15. september 2004, som adm. direktør for Multi-line Production A/S - i stedet for Jes Jakobsen, der fortsætter i virksomheden som ansvarlig for projekt og produktion, og derfor fortsat deltager i virksomhedens ledelsesgruppe.

Adm. direktør for AA Holding A/S - Per Lykke Jensen, indtræder som bestyrelsesformand i stedet for Mogens Mathiasen, der dog fortsætter som medlem af bestyrelsen. For at styrke virksomheden yderligere på bestyrelsesniveau indtræder adm. direktør - Safak Suner, fra Concover A/S.

Per Lykke Jensen og Safak Suner, har begge stor erfaring med køkkenbranchen fra Deres tidligere ansættelse ved DFI i Herning.

Arnfinn Hansen kommer fra en stilling som adm. direktør for Riisfort A/S der er branchens førende udbyder af laminat og pladeprodukter til inventar og køkkenindustrien i Danmark.

Det er vores tro, at vi med den nye ejerkreds og bestyrelse, kan tilføre virksomheden den knowhow, dynamik, og strategiske platform, der skal til for at dække den fortsatte udvikling i vore kunders behov.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Med venlig hilsen

Multi-line Production A/S

Per Lykke Jensen
Arnfinn Hansen
Mogens Mathiasen
Jes Jakobsen


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094