23948sdkhjf

Efter 36 år: Kontormøbelkæde gør klar til generationsskifte

Siden grundlæggelsen i 1982 har Carsten Nissen stået ved roret i møbelkæden Inventarland, men nu er et generationsskifte på vej, skriver Sjællandske Medier.

Der er tale om to af virksomhedens ledende medarbejdere, Mikkel Andersen og Line Johansson, som har købt sig ind som partnere.

Fremover vil de udgøre direktionen i Inventarland - indtil videre dog sammen med Carsten Nissen som administrerende direktør.

Skal udvikle nye produkter
Fremadrettet vil han fokusere på at udvikle nye produkter til virksomheden, mens d
riften bliver overdraget til Mikkel Andersen og Line Johansson.

Mikkel Andersen, der i forvejen er salgsdirektør, bliver således ansvarlig for virksomhedens salgsstrategi, mens Line Johannson skal være driftsdirektør og dertil får ansvar for den interne drift og personaleforhold.

- Så længe jeg kan finde på nye tiltag, og vores kunder er glade for resultatet, så giver det mening for mig at fortsætte, siger Carsten Nissen til mediet.

Genrejste sig efter konkurs
Inventarland, der blandt andet leverer kontormøbler til små og mellemstore virksomheder, måtte i slutningen af september 2010 igennem en konkurs som følge af den markante nedtur i møbelbranchen.

Siden har Carsten Nissen rekonstrueret og genstartet virksomheden, der netop har nået en omsætning på 100 millioner kroner. I det forskudte regnskabsår 2016/2017 kunne Inventarland desuden præsentere et overskud på 1,3 millioner kroner.

- Jeg er lidt stolt af stadig at kunne præstere i en branche, der er konkurrencebetonet i flere henseender. Jeg er også meget stolt af, at to unge mennesker i virksomheden både kan og vil drive forretningen videre, efterhånden som jeg måske burde have trukket mig tilbage, siger Carsten Nissen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094