23948sdkhjf

Pro Tec klar med energiberegner

Vinduesfabrikken fra Holstebro tager nu konsekvensen af det stigende fokus på byggematerialernes energimæssige egenskaber.
Som led i lanceringen af en ny hjemmeside har vinduesproducenten Pro Tec gennem en periode arbejdet på at gøre sine produkter mere gennemskuelige end hidtil.

Målet har været at gøre det nemmere for både professionelle og private at finde de relevante tekniske data på vinduer, døre og større facadeløsninger:

- På grund af anbefalinger fra brugerne har vi struktureret hjemmesiden, så produkterne er sat i centrum og alle de relevante tekniske data fordeler sig rundt om det valgte produkt. Hjemmesiden rummer samtidig flere informationer om u-værdi, dimensioner, montage, vedligehold og så videre, forklarer kommunikations- og marketingchef Finn Jernø.

Blandt de nye tiltag er et modul, hvor brugeren selv kan beregne, hvor meget varmeregningen falder, hvis de gamle vinduer udskiftes med moderne lavenergivinduer.

Man skal blot indtaste ejendommens alder, areal, varmekilde samt størrelse på vinduerne. Hjemmesiden kan herefter beregne den økonomiske besparelse samt den forventede reduktion af varmetab og CO2-udslip.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078