23948sdkhjf

Vinduesfabrik på Stevns har vokseværk

Tres interesserede stod i kø efter to job på Vinduesfabrikken i Store Heddinge, der har fået sin anden luft efter en omtumlet tilværelse, fremgår det af Forbundet Træ-Industri-Byg’s hjemmeside.
I 1999 overtog AA Holding i Vorbasse, der ejer det mere kendte salgsselskab Jydsk Vindueskompagni, det økonomisk trængte Vinduesfabrikken 3Top Døre og Vinduer A/S lidt uden for Store Heddinge på Stevns, skriver TIB på sin hjemmeside.

Medarbejderstaben er blevet fordoblet fra 35 til 70, og virksomheden har netop taget en ny og moderne maleafdeling i brug.

- Selv om vi har fået mange nye kolleger, er det ikke gået ud over sammenholdet. Det er fortsat en god arbejdsplads, siger sikkerheds- og tillidsrepræsentant Jan Winther Jensen til Forbundet Træ-Industri-Byg.

Jan Winther Jensen har arbejdet 12 år på virksomheden og oplevet udviklingen fra en traditionel tømrervirksomhed til dagens specialisering i industriel produktion.

I foråret blev Jan Jensen af LO hædret som årets tillidsrepræsentant i Storstrøms amt, fremgår det af TIB’s hjemmeside. Prisen blev tildelt Jan Jensen, fordi han i et godt samspil med medarbejderne og ledelsen har sørget for, at alle medarbejdere er organiseret i TIB.

Dertil kommer, at han med dokumentation for de forskellige produktionsfaktorer har skabt et troværdigt grundlag og system at forhandle lokale lønaftaler.

Kilde: Forbundet Træ-Industri-Byg – www.tib.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078