23948sdkhjf

Pressemeddelelse: Sandya - de nye bredbåndspudsere fra SCM

En stor virksomhed kendetegnes også ved evnen til i god tid, at opfange både økonomiske og teknologiske forandringer i kundemålgruppen. I den henseende er SCM, via den daglige kontakt til sine salgs- og servicemedarbejdere, begunstiget med en alsidig kundekreds.
En stor virksomhed kendetegnes også ved evnen til i god tid, at opfange både økonomiske og teknologiske forandringer i kundemålgruppen.

I den henseende er SCM, via den daglige kontakt til sine salgs- og servicemedarbejdere, begunstiget med en alsidig kundekreds.

Den vedvarende videreudvikling af maskinprogrammet, og servicen før og efter salget har altid været tradition hos SCM. Kundekredsen tilbydes dermed de mest optimale muligheder for at imødekomme den øgede konkurrence på et stadig mere komplekst og dynamisk marked.

Den fuldstændige fornyelse af programmet for bredbåndspudsere er derfor også til at få øje på, et område hvor SCM i årevis har indtaget en førerposition på markedet.

Det første som springer i øjnene er det attraktive design og den nye, praktiske og ergonomisk korrekte operatørplads. Men frem for alt udmærker de nye pudsemaskiner sig dog ved de tekniske og konstruktionsmæssige kendetegn, som sammenlignet med de foregående modeller og udbudet fra de mest betydelige konkurrenter, er betydeligt forbedret.

Med en arbejdsbredde på 950 mm kan Sandya 3 S leveres i to udgaver: CS med et slibeaggregat (kalibreringsvalse kombineret med slibesko) og RCS med to slibeaggregater (det første med kalibreringsvalse og det andet som kombi-aggregat med valse og slibesko). Til standardudrustningen hører ligeledes rulleborde med ind- og udløb samt automatisk opstart af hovedmotoren.

Bearbejdningsaggregaterne er i endnu mere robust udførelse og garanterer højeste præcision ved alle former for bearbejdning. Kalibreringsvalsens diameter er øget fra 100 mm til 120 mm. Denne løsning, som også kommer til anvendelse ved kombi-aggregatets slibevalse, sikrer en bedre nedkøling af slibebåndet (hvis standtid dermed øges) og sørger for en større bearbejdningsflade på valsen, hvorved skridsikkerheden tydeligt forbedres ved stor spånaftagning.

Sandya 5 S har en arbejdsbredde på 1100 mm og tilbydes i tre udgaver: CS (et kombineret aggregat med valse og slibesko), RR (to separate valser) og RCS (første aggregat med valse og andet aggregat som kombi-aggregat med valse og slibesko). Denne model er blevet yderligere forbedret: arbejdsaggregaterne blev fuldstændig fornyet og råder nu over 2150 mm lange slibebånd. Som standardudrustning til Sandya 5 S hører der ligeledes rulleborde ved ind- og udløb og den automatiske stjernetrekantstarter på hovedmotoren.

Det robuste understel er gjort større, både i højden (pga. længere slibebånd) og i længden; forlængelsen var nødvendig, for at få plads til det nye kombi-aggregat (hvis slibesko nu har en større kontaktflade) og tryksko tilbydes for første gang til en maskine i denne prisklasse.

Takket være de tekniske egenskaber, og specielt en slibebåndslængde på 2150 mm og den øgede bredde på slibeskoen, muliggør den nye SCM Sandya 5 S en produktivitet og forarbejdsningskvalitet, som ellers kun fås med større maskiner. Dette gælder også ved lakmellemslibning, som muliggøres via den elektronisk styrede leddelte slibesko, matterings-valse, båndafblæsning og inverter til hovedmotoren.

Ved RR-versionen har den anden valse en diameter på 220 mm for forbedring af finslibningen. Udstyret med tryksko og vakuumbord kan denne version endvidere anvendes til finslibning af korte eller tynde og fleksible emner, hvilket normalt ikke er muligt på maskiner i denne prisklasse.

Såvel Sandya 3 S som Sandya 5 S kan udstyres med en inverter til regulering af fremføringshastigheden. Til begge modeller kan der fås en ny, automatisk bordpositionering af arbejdsbordet. En tynd mekanisk trykkontakt er forbundet med en speciel sensor, som aflæser emnehøjden langt bedre end de sædvanlige taste-kontakter. Via en bekvem indstillingsknap kan det ønskede spånaftag indstilles præcist.

Sandya 3 S / Sandya 5 S
Arbejdsbredde: 950 mm / 1.100 mm
Pudsebånds mål: 970 x 1.900 mm / 1.115 x 2.150 mm
Min. og max. Arbejdshøjde: 4 - 170 mm / 4 - 170 mm
Hovedmotorens ydeevne: fra 7,5 KW / fra 11 KW


Yderligere oplysninger:
LINDLARSEN A/S
Tlf.: 9626 9626

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079