23948sdkhjf

Flere Hanstholm-butikker på vej: Her åbner den første

Hanstholm Køkken er i fuld gang med en ekspansionsplan og vil åbne 7-9 butikker inden årets udgang

Det skal gøres kendt, hvad der gør Hanstholm Køkken unikt, og butiksnettet skal vokse.

Så klar var målsætningen, da Søren Overgaard og Carsten B. Andersen i begyndelsen af året meldte ud, at de havde overtaget aktiemajoriteten i den nordjyske køkkenproducent.

Nu tages så første skridt i forhold til at udvide butiksnettet. I september 2018 åbner nemlig en ny 350 kvadratmeter stor konceptbutik på Englandsvej på Amager.

- Vi er i fuld gang med en ekspansionsplan, og vi forventer, at vi når op på 20-22 butikker og dermed bliver landsdækkende inden årets udgang, siger adminstrerende direktør Søren Overgaard.

Har været nødt til at sige nej
Ifølge ham har køkkenfirmaet modtaget en del henvendelser, efter de nye ejere blev præsenteret.

- Vi har desværre været nødt til at sige nej til nogle forhandlere, fordi vi er repræsenteret i området i forvejen. Men vi har også fået en del henvendelser fra byer, hvor vi ikke er repræsenteret. Derfor er vi lige nu i gang med at forhandle, fortæller Søren Overgaard.

Ansvarlig for den nye køkkenbutik og showroom på Amager bliver Lars Wøldike, som trækker på mange års erfaring fra køkkenbranchen.

Han har tidligere stået i spidsen for forhandlingen af et konkurrerende køkkenmærke med butikker på Amager og i Køge. Med sig tager Lars Wøldike et team, som han har arbejdet sammen med i en årrække.

- Det er et fantastisk team, der er gode til at designe specielle løsninger til privatkunder, men har også stærke kompetencer på projektmarkedet, hvor en stor del af omsætningen vil komme fra, siger administrerende direktør Søren Overgaard.

Norge udgør næste skridt
Hanstholm Køkken, der har produktion i Vilsund i Thy, tæller i øjeblikket 13 salgssteder, som drives af uafhængige salgspartnere.

Og netop det faktum, at salgspartnerne er uafhængige, har ifølge Søren Overgaard virket attraktivt på de forhandlere, han har talt med. 

- De fleste andre køkkenmærker hører jo under en eller anden koncernstruktur og arbejder derfor under nogle lidt firkantede systemer. Vores forhandlere får lov til at fylde mere og komme mere til orde, siger han. 

Målet for Hansthom Køkken er som nævnt at blive landsdækkende i Danmark. Dertil har firmaet et mål om at være til stede i Sverige og Norge inden for de næste 5 år.

- Norge vil være det første land, vi kommer til at angribe, når vi er færdige i Danmark. Vi er allerede i dialog med nogle interessante emner og forventer, at vi kan gå aktivt i gang i 2019, siger Søren Overgaard..

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078