23948sdkhjf

Fritz Hansen satser på uddannelse

Møbelfabrikken Fritz Hansen arbejder målrettet med decentralisering af ansvar og kompetencer, hvorfor en ambitiøs plan skal give alle medarbejdere et kompetenceløft med mulighed for at tage en uddannelse som industrioperatør.

Alle medarbejdere på Fritz Hansens topmoderne stolefabrik i Vassingerød begyndte i år på et treårigt uddannelsesforløb, der skal give de enkelte medarbejdere og teams nye faglige og sociale kompetencer, skriver Forbundet Træ-Industri-Byg på sin hjemmeside. Målet er at fastholde en lønsom stoleproduktion i Danmark.

- Vi ønsker at decentralisere mere ansvar til de enkelte teams og medarbejdere, så vi kan fastholde en attraktiv arbejdsplads, som også kan virke tiltrækkende for nye og unge medarbejdere, siger fabrikscenterchef Bo Quist Jacobsen til Træ-Industri-Byg.

Bo Quist Jacobsen lægger ikke skjul på, at han håber, at rigtig mange medarbejdere er interesserede i at tage en 1½ årig uddannelse som industrioperatører, fremgår det af hjemmesiden.

Både medarbejderne og tillidsmændene er indstillet på at yde en ekstra indsats, ligesom det er vigtigt at ingen kolleger tabes under vejs.

- Nogle er mere fremme i skoene end andre, så det er vigtigt, at ingen falder fra, fordi de er usikre på, om de kan klare det, er ordblinde eller ikke helt kan overskue de mange nye ting og krav, siger tillidsvalgt Per Olav Larsen til Træ-Industri-Byg.

Kilde: Forbundet Træ-Industri-Byg – www.tib.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078