23948sdkhjf

Interiørvirksomhed må sige farvel til direktør efter milliontab

På to år har virksomheden tabt over 27 millioner kroner på bundlinjen

To skuffende regnskabsperioder får nu Jan Jakobsen, der tiltrådte stillingen som administrerende direktør i Bloomingville 1. august 2016, til at afslutte samarbejdet med den danske interiørvirksomhed.

Ved månedens udgang bliver han afløst af økonomidirektør Lars Krog, skriver Børsen.

- De seneste to års resultater er ikke tilfredsstillende, og jeg kan ikke løbe fra, at det er ledelsens ansvar. Men der kommer vel undervejs i alle selskabers udvikling udfordringer, der skal løses. Nu har vi brugt megen tid på at skabe en bæredygtig organisation, så Bloomingville er forberedt på fremtiden, siger Jan Jakobsen til avisen.

18 millioner tabt på bare et år

Bloomingville blev i 2014 solgt ind i den amerikanske koncern Regent Holding. Målet var at sætte ekstra gang i den dengang positive udvikling. 

Det er dog ikke mere end et par uger siden, Wood Supply kunne fortælle, at udviklingen siden da er gået den modsatte vej.

Bloomingville tabte således over 18 millioner kroner på bundlinjen i 2017. Og siden Jan Jakobsen tiltrådte som administrerende direktør, er Bloomingville gået fra en bundlinje på 29,4 millioner kroner i 2015 til 2,2 millioner kroner i 2017.

Det svarer til et fald på næsten 93 procent.

Stor tiltro til afløseren

Hos Bloomingville har man stor tiltro til afløseren Lars Krog, som har været økonomidirektør i firmaet de seneste syv år.

- Vi er virkeligt kede af at se, hvor selskabet er i dag. Nu kommer Lars Krog, som kender selskabet til bunds, i spidsen, og der arbejdes på en ny strategi, som skal bringe væksten tilbage og få indtjeningsmarginerne op på det tidligere niveau, siger medgrundlægger og næstformand i Bloomingville, Simon Stampe, til Børsen.

Bloomingville designer og sælger et bredt sortiment af brugskunst, køkkenredskaber, nips, møbler og boligtekstiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078