23948sdkhjf

Ny alliance inden for dansk møbeldesign

Paustian bliver dags dato medejer af po inventar. Den nye alliance skal skabe en bredere distributionsplatform for egenudviklede produkter.
Paustian indtræder som medejer i selskabet po inventar, der under samme navn fortsætter de hidtidige aktiviteter med direktør Susanne Mosbæk som den drivende kraft i ledelsen.

Den nye alliance har som sigte at udnytte og udvikle fælles kompetencer og skabe en bredere distributionsplatform for egenudviklede produkter.

Medarbejdere og produktportefølje flytter
I løbet af foråret vil po inventars medarbejdere med produktportefølje flytte ud i Paustians netop udvidede Utzon hus i Nordhavn.

Med et komplet sortiment af møbler, tæpper, belysning og accessories står Paustian for noget af det bedste inden for dansk og internationalt design i sine butikker i København, Aarhus, Oslo og Shanghai. Ydermere har Paustian indretning af offentlige og private virksomheder som speciale.

Supplerer hinanden godt
po inventar har i høj grad specialiseret sig i at projektere og producere specialinventar i en høj kvalitet og med stor kompleksitet, hvilket gennem årene har ført til nogle betydningsfulde indretninger og leverancer fortrinsvis til kendte danske virksomheder og institutioner.

- Med po inventar under Paustian paraplyen skaber vi en god synergi, idet vi supplerer hinandens kompetencer til gavn for vores kunder og samarbejdspartnere, siger direktørerne Peter Kampmann og Susanne Mosbæk samstemmende.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11