23948sdkhjf

Et kig på Salone del Mobile: Montana vinder pris for bedste stand

Forberedelserne begyndte allerede for seks måneder siden, og siden 3. april har det danske indretningsfirma Ambiente været konstant til stede i Milano for at gøre klar til årets Salone del Mobile, som løber af stablen i disse dage.

Ambiente står således bag seks stande på messen: Carl Hansen, Montana, Muuto, Fredericia Furniture, Hästens og Linie Design.

Det tunges skyts bringes i spil

Firmaet mærker tydeligt, at messen for de mange udstillere er den vigtigste på hele året. Ifølge Michael Skjødt, CEO & Creative Director, er det således det helt store skyts, der bringes i spil.

- Mange udstillere har store budgetter og modet til at skille sig ud. Resultatet er ekstraordinære, helstøbte og på alle måder messestande i særklasse. Det er på ingen måde ufortjent, at Salone del Mobile omtales som verdens mest betydningsfulde designbegivenhed, siger Michael Skjødt.

Montana vandt prestigefyldt pris

Tidligere på ugen blev blandt andet Montana hædret for sit mod, da den fynske reolfabrik vandt Frame Magazine’s prestigefyldte award for "best use of colour" og dermed slog Moroso’s stand bygget af Patricia Urquiola samt stande fra Lammhults, Tacchini og Laufen.

Montanas stand er bygget af Ambiente og designet af Helena Laursen, arkitekt og dekoratør hos Montana.

Awarden er med til at sætte den internationale standard for messedesigns og tæller i alt firekategorier: Best use of colour, best use of light, best use of material and Trade-fair stand of the year.

Artiklen er en del af temaet Billedserier.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113