23948sdkhjf

Møbelbranchen rykker ind på Formland

En ny flerårig samarbejdsaftale knytter den danske møbelbranche og fagmessen Formland tættere sammen.
Fra sensommeren 2011 får møbelvirksomhederne igen en bredtfavnende fagmesse at udstille på i Danmark.

Møbler+Interiør Brancheforeningen og MCH Messecenter Herning har underskrevet en treårig samarbejdsaftale, der vil være gældende fra og med Formland Autumn 2011 i august måned:

- I kraft af den brancheglidning, der gennem en årrække har forøget møbelforhandlernes omsætning af brugskunst og boligtilbehør, ser vi Formland som en attraktiv platform for danske møbelproducenter, siger formand Claudia Vamdrup fra Møbel+Interiør Brancheforeningen.

En kendt og velindarbejdet messe
Claudia Vamdrup peger på, at de indkøbere og forhandlere, der besøger Formland, i vid udstrækning er sammenfaldende med de danske møbelproducents eksisterende kundekreds i Danmark og på nærmarkederne.

Samtidig er Formland en veletableret platform i messeverdenen, og med det nye samarbejde er vejen banet for at udvikle den store fagmesse yderligere:

- Det er for os en ubetinget fordel, at møbelvirksomhederne bliver en del af en i forvejen kendt og velindarbejdet messe, der i såvel Skandinavien som internationalt er et stærkt brand. Endelig har Formland Autumn den fordel, at terminen ikke kolliderer med branchens øvrige internationale fagmesser, siger Claudia Vamdrup.

En klar styrke for Formland
Hos MCH glæder adm. direktør Georg Sørensen sig over samarbejdsaftalen, der i hans øjne styrker Formland-konceptet:

- Vi ser frem til et langt og godt samarbejde med møbelbranchen omkring Formland, som vil komme til at stå endnu stærkere på markedet. Det bliver en klar styrke for både Formland, udstillerne og i høj grad også for de besøgende, der vil opleve et endnu større udbud af produkter inden for møbler og interiør på messen, udtaler MCH's administrerende direktør.

De kommende måneder frem til Formland Autumn 2011, der finder sted i dagene 18.-21. august 2011, vil blive brugt på at finde det helt rette koncept for møbelbranchen på messen.

Fakta
Formland er Skandinaviens førende fagmesse for brugskunst, design og interiør og er gennemført siden 1984 i MCH Messecenter Herning. Messen finder sted to gange årligt, i februar og august. Det er planen, ar møbelproducenterne skal udstille på august-messerne.

Møbel+Interiør Brancheforeningen er en uafhængig interesseorganisation, der virker til gavn for afsætningen af møbler og interiørprodukter. Foreningens medlemmer tæller godt 180 af landets største og førende leverandører inden for møbler og interiør.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094