23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til træ- og møbelindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
DI
Det blev tirsdag besluttet, at DI’s direktion fremover består af adm. direktør Karsten Dybvad, viceadm. direktør Kim Graugaard samt direktørerne Thomas Bustrup, Lars Goldschmidt, Tine Roed og Berit Vinther.

Efter aftale er viceadm. direktør Ole Krog fratrådt.

Bolette Christensen og Poul Scheuer fortsætter som direktører i DI med ansvar for nuværende områder.

DLH Danmark
Michael Jacobsen, 46 år, er udnævnt til salgschef med overordnet ansvar for salg til trælaster og byggemarkeder i Danmark. Han har arbejdet hos DLH gennem 24 år – senest som salgsfuldmægtig

Jens Pedersen, 43 år, er ansat i en nyoprettet stilling som chef for DLH’s interne salgssupport, der betjener virksomhedens to store kundegrupper. Han har arbejdet i virksomheden gennem seks år – senest som chef for salg af hårdttræ til industrien.

Både Michael Jacobsen og Jens Pedersen er tiltrådt i deres nye stillinger med virkning fra 1. januar 2011.

Expedit
I forbindelse med overtagelsen af Aktiv Butikkutvikling har Expedit Norge AS ansat 49-årige Geir Kristian Svendsen som adm. direktør. Han er tiltrådt pr. 1. januar 2011.

Desuden har Expedit i Danmark ansat to nye salgschefer. Toni Olesen er ny salgschef med ansvar for faghandelskunder, mens Michael Beck har fået salgsansvaret for dagligvarekunderne.

Expedit producerer butiksinventar i træ, stål og plast.

Fumac A/S
Bjarne Skovgaard Schmidt er indtrådt som bestyrelsesformand. Han har afløst Lars Erik Fjeldsted.

Fumac er et salgsselskab, der beskæftiger sig med salg af møbler fra Fumac Production A/S.

Fumac Production A/S
Jes Edmund Andersen er indtrådt som bestyrelsesformand. Han har afløst Erik Bo Andersen. Samtidig er Bjarne Skovgaard Schmidt indtrådt som medlem af bestyrelsen istedet for Lars Erik Fjeldsted.

Fumac Production (tidligere Hanbjerg Møbelfabrik) producerer bl.a. kontor-, konference- og kantinemøbler. Selskabet er hovedaktionær i Fumac A/S.

Hurup Møbelfabrik
44-årige Bjarne Schmidt afløser Henrik Dam Jespersen som adm. direktør.

Bjarne Schmidt har de seneste fire år været direktør i Multiform og tiltræder i sin nye stilling den 7. marts 2011. Henrik Dam Jespersen fortsætter som bestyrelsesmedlem og medejer.

Hurup Møbelfabrik er etableret i 1959 og råder i dag over 12.500 m2 produktionsareal i Hurup, Thy. Fabrikkens sofaer afsættes via egne butikker, der er fordelt på 10 adresser over hele landet.

Stark
Pr. 1. februar 2011 har Stark indgået aftale om overtagelse af XL-Byg Alfred Nielsen Rudkøbing. Den hidtidige direktør og indehaver, Frits Nielsen, fortsætter som trælastdirektør i det nye Stark Rudkøbing.

Pr. 1. marts 2011 har Stark indgået aftale om overtagelse af XL-Byg Ebeltoft Ny Tømmerhandel A/S. Indehaver Jørgen Jørgensen fortsætter som afdelingsdirektør.

Stark er ejet af byggekoncernen DT Group og består af 89 trælastforretninger, heraf fem på Grønland.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078