23948sdkhjf

Stark fortsætter ekspansionen

To trælaster i henholdsvis Ebeltoft og Rudkøbing skifter fra XL-Byg til Stark, som dermed styrker sin tilstedeværelse på Djursland og Langeland.
Stark-kæden har indgået aftale om overtagelse af selskaberne XL-Byg Ebeltoft Ny Tømmerhandel A/S og XL-Byg Alfred Nielsen Rudkøbing.

Forretningen i Ebeltoft beskæftiger 30 medarbejdere og har i over 40 år været ejet af direktør Jørgen Jørgensen. Han fortsætter som afdelingsdirektør, når overtagelsen træder i kraft pr. 1. marts 2011:

- Vi er stolte over, at direktør Jørgen Jørgensen har valgt at videreføre sit livsværk gennem Stark. Og for vore fælles kunder betyder det en styrket konkurrenceevne og ikke mindst en betydelig lettere adgang til byggematerialer, uanset hvor håndværkerne udfører opgaver, udtaler Starks adm. direktør, Lars Hansen.

Med virkning fra den 1. februar har Stark desuden overtaget XL-Byg Alfred Nielsen Rudkøbing med 20 medarbejdere. Forretningen har i seks generationer været ejet af direktør Frits Nielsens familie, og Frits Nielsen fortsætter selv som trælastdirektør i det nye Stark Rudkøbing.

Om Stark
Virksomheden beskæftiger ca. 2.400 medarbejdere og er landsdækkende med 91 trælaster, byggecentre og specialforretninger. Den samlede omsætning udgør 6,2 mia. kroner årligt.

Stark er en del af DT Group A/S, der er Nordens største distributør af byggematerialer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094