23948sdkhjf

Stor møbeloutlet vender tilbage til København

23 brands har allerede meldt deres ankomst til Furniture & Light Outlet

Det viste sig at være en god idé, da 10 brands fra møbel- og beslyningsbranchen sidste år gik sammen om at skabe en ny outletmesse i København. I hvert fald gentager initiativtagerne bag nu succesen, når "Furniture & Light Outlet" vender tilbage 16. og 17. juni i TAP1 på Amager

- Vi har længe kigget på det store potentiale i at gå sammen i branchen for at skabe en årlig outletmesse med fokus på interiør. Sidste år oplevede vi stor opbakning fra både brands og slutbrugere, og vi glæder os over, at konceptet i år har vokset sig endnu større, siger en af initiativtagerne Mads Saabye, partner hos AndLight. 

På nuværende tidspunkt har 23 brands meldt deres deltagelse til messen, men der er stadig plads til flere, understreger Maads Saabye.

Til messen kan interiørglade besøgende blandt andet kan købe varer, der har været brugt til udlån og foto, andensortering, reklamationsvarer, varer med mindre fejl samt varer, der blot står og fylder på lageret.

Blandt de 23 brands, der allerede har meldt sig klar, er We Do Wood, Birger1962, Norr11, Roam, Roomstore, Massimo Copenhagen, DybergLarsen, Moebe og OK Design.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125