23948sdkhjf

Lynhurtig levering af limtræ

Nyt og hurtigere leveringskoncept for limtræ
Den danske limtræsproducent Lilleheden i Hirtshals har præsenteret forhandlerne for et forbedret og strømlinet leveringskoncept, som betyder væsentlig afkortning af leveringstiden med levering indenfor 48 timer efter bestillings-deadline.

– I forvejen leverer vi to gange om ugen i hele Danmark, dvs. Jylland, Fyn og Sjælland. Nu introducerer vi så dette nye leveringskoncept for at imødekomme markedets behov og flere kunders ønsker om endnu hurtigere levering, forklarer adm. direktør Christian Esbensen, og fortsætter:
– Vi kører med 2 ugentlige deadlines for Jylland/Fyn, og 2 for Sjælland. Bestiller man lige op til en af de aktuelle deadlines, vil varerne nå frem til kunden inden for 48 timer (2 arbejdsdage).

Klargøring om natten
Den hurtigere levering er muliggjort gennem en investering og omlægning fra Lillehedens side, hvor virksomheden fremover producerer og læsser ordrerne om natten, og samtidig er lagerfaciliteterne udvidet, så lagerbeholdningen af standardvarer og varer til videre forarbejdning er øget betragteligt.

Hos Lilleheden lægges vægt på at være fleksibel og professionel i tilgang til kunderne, som er trælaster, tømmerhandler og byggemarkeder. Råmaterialerne kommer fra savværker i det nordlige Skandinavien, mens virksomheden har stærke rødder i det nordjyske og vægter ansvarlighed og bæredygtighed højt. Limtræ er et både smukt og meget fleksibelt byggemateriale med stor styrke i forhold til dets vægt, velegnet til mange bærende konstruktioner.

I 2017 oplevede Lilleheden en øget efterspørgsel på sine produkter, hvilket resulterede i den vækst i omsætningen, der afspejles i indtjeningen i det netop aflagte regnskab for 2017. Dertil er balancen konsolideret i 2017 med en soliditet på næsten 64%, hvilket giver et godt udgangspunkt for fremtidige investeringer i virksomhedens kerneprodukter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109