23948sdkhjf

Engelbrechts satser på Stockholm

Med to friske produktnyheder i bagagen forsøger det københavnske møbelfirma at udnytte det svenske opsving under den kommende Stockholm Furniture Fair.
Efter nogle år væk fra Stockholm Furniture Fair udstiller Engelbrechts igen på den kommende messe, der afvikles i perioden fra den 8.-12. februar:

- Vi kan se, at svensk økonomi igen har medvind, og der igen er råderum hos virksomheder såvel som de private forbrugere, forklarer adm. direktør Peter Mahler Sørensen om baggrunden for igen at satse på Stockholm.

Engelbrechts benytter lejligheden til at fremvise to nyheder på sin stand – en stabelstol og en loungestol, som begge er designet af Erik Magnussen.

Da Engelbrechts samtidig gerne vil give de besøgende en lille visuel oplevelse, har virksomheden allieret sig med David Thulstrup Architecture Interior Design og engelske Designers Guild:

- David Thulstrup, der bl.a. har arbejdet for Style Counsel, Ateliers Jean Nouvel og Peter Marino Architect, designer og styler vores stand. Og vores polstrede møbler vil man finde iklædt stof fra Designers Guild, fortæller Peter Mahler Sørensen og tilføjer:

- Nu har Erik Magnussen gjort sig umage med at designe nogle fine møbler for os, og så må vi jo klæde dem godt på og give dem fine omgivelser. Vi håber, det falder i god jord, og at de mange danskere, der drager til messen også tager sig tid til at kigge forbi, slutter Engelbrechts-direktøren.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078