23948sdkhjf

Jysk åbner i land nummer 50

Torsdag åbner Jysk sin første butik i Dubai og får dermed butikker i 50 lande på verdensplan.

Næste land på Jysks verdenskort bliver Dubai, hvor en lokal franchisetager åbner sin første butik i dag, torsdag.

Dermed runder Jysk et skarpt hjørne, når åbningen betyder, at kæden slår dørene op i land nummer 50.

Det skriver butikskæden i en pressemeddelelse.

- Vores franchisekoncept findes i dag i over 20 lande, og det er med til at få Jysl ind på markeder, hvor der er brug for lokale markedseksperter for at drive en fornuftig forretning. Dubai blev faktisk allerede afprøvet for ti år siden, men nu står nye folk klar til at udbrede Jysks koncept. Nogle gange kræver det bare mere end et enkelt forsøg at få succes. Det ved jeg alt om, siger ejer og grundlægger af Jysk, Lars Larsen.

Jysk åbnede sin første butik i Aarhus i 1979. Siden er det blevet til 2.500 butikker på verdensplan, hvilket blev markeret med en storstilet fejring i mange lande. Milepælen med 50 lande bliver ligeledes fejret med en international kampagne med fokus på Jysks udbredelse.

- Hver gang vi åbner en ny butik, skaber vi lokale arbejdspladser og bidrager på den måde til lokalsamfundet, siger Lars Larsen.

Længere ude i fremtiden er der også flere nye lande på vej i Jysk-regi. Blandt andre Irland som et af de allersidste lande i Europa.

- Jysk har en klar ambition om at blive en af verdens mest udbredte butikskæder. Nu er vi halvvejs til de 100 lande, så vi er godt på vej. Så længe vi kan blive ved med at give kunderne et godt tilbud med et fornuftigt overskud, har vi mulighed for at investere i, at forretningen kan vokse til endnu flere markeder, så det bliver vi selvfølgelig ved med, siger Lars Larsen.

Læs mere om: Jysk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094