23948sdkhjf

Nordjysk møbelhandler nedlægger sin tvilling

Haungaard Møbler har i årevis været en tvillingeforretning med én i Hjørring og én i Brønderslev.

1. marts bliver der flyttesalg i Brønderslev, og når dét er slut, er der kun Hjørring-afdelingen tilbage.

- Vi får enormt svært ved at trække trafik til en mindre by som Brønderslev. Når der peges på, hvor der er handelsliv i Vendsyssel engang ude i fremtiden, så peges der på Hjørring og Frederikshavn, siger indehaver Susi Haungaard.

Hun tror altså, at tiden er ved at løbe fra Brønderslev og de 2000 kvadratmeter. Fremover er der 1000 kvadratmeter i Hjørring. Som kan udvides.

- Hvis det viser sig, at vi ikke har plads nok, så har vi mulighed for at bygge en udvidelse til, så flytningen er godt gennemtænkt, siger hun.

Hun mener også, det er en godt gennemtænkt flytning, fordi det samler Haungaard-forretningen på én adresse.

- Vi har for nylig haft indretningsprojekter i London, i Vietnam og i Frankrig, og så er det lige meget, hvor man sidder. Kunderne kommer heller ikke så ofte ind og besøger os længere. De handler hos os på nettet, og det samme gør vores kunder i udlandet.

Både opgang og nedgang

Haungaard Møbler har ikke mindst haft en betydelig eksport af møbler til udenlandsdanskere i lande som Tyskland og Nederland og Belgien.

- Det gik især tilbage, da finanskrisen ramte. Men siden er efterspørgslen steget på det danske marked, så det er skønt at have flere forretningsben.

Alt i alt betragter hun Haungaard Møbler som en veldrevet forretning. Men også som en butik i et meget konkurrencepræget felt i Nordjylland, hvor konkurrenterne ligger tæt.

Især sammenlignet med befolkningsgrundlaget. Konkurrenter som Brdr. Sørensen, Ulf Bolighus, Vodskov Bolighus, Bruno Sørensen og Hejle findes i landsdelen og sælger møbler i omtrent samme luksussegment.

- Det betyder, at vi skal arbejde hårdt, og det gør vi, fordi vi kan lide det, vi laver.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125