23948sdkhjf

Køkkenkæde med ny ledelse for det vigtige storbymarked

En ny ledelse bestående af tre erfarne køkkenfolk skal styrke Svane Køkkenets position på det strategisk vigtige storkøbenhavnske marked, som dækker køkkener til både private boliger og erhvervsmarkedets mange ejendomsprojekter.

Det skriver Svane Køkkenet i en pressemeddelelse.

Morten Kevings, der for godt et halvt år siden overtog ledelsen af salget til private kunder i Svane Køkkenets butik på Frederiksberg, er nu udnævnt til forretnings- og salgschef med ansvar for hele butikken og herunder også den store afdeling for erhvervskunder.

Samtidig er to andre ledende medarbejdere, ejendomschef Niels Møller og projektchef Jesper Hessellund Eriksen, indtrådt i ledergruppen:

- Med tre erfarne køkkenfolk i spidsen har vi sikret en stærk ledelse, som kan løfte udfordringerne og indfri vores forventninger til det attraktive og vigtige private og erhvervsmarked i hovedstaden, hvor aktivitetsniveauet fortsat er højt inden for renovering og nybyggeri, siger kædechef Torben Nielsen, Svane Køkkenet, der er en del af det børsnoterede TCM Group A/S.

Morten Kevings bringer masser af uddannelser og erfaring inden for fra retail, salg og ledelse med sig. I otte år har han være ansvarlig for flere nordsjællandske TDC-butikker, og senest har han som filialchef for en stor køkkenbutik under et konkurrerende brand opbygget et godt kendskab til det storkøbenhavnske marked for køkkener.

- Salg og ledelse optager mig, og jeg ser frem til i samarbejde med mine to lederkollegaer at implementere en moderne ledelsesstil, hvor vi engagerer og motiverer vores dygtige team af medarbejdere. Sammen med vores dygtige konsulenter og et bredt program af designede kvalitetskøkkener står vi stærkt i hovedstadsområdet, siger Morten Kevings.

Butikken på Gammel Kongevej tæller 22 medarbejdere, og aktuelt udvides med endnu to konsulenter til henholdsvis privat- og erhvervsmarkedet.

Mange køkkener bliver udskiftet i lejlighederne i København, men også i villaer og rækkehuse i hovedstaden og de tilstødende forstæder gennemføres mange renoveringer af køkkener og bad.
Markedet for projektejendomme og nybyggerier er fortsat på højt niveau:

- Gennem flere år har vi i Svane Køkkenet opbygget en toneangivende position som den køkkenleverandør, der driver udviklingen af designede kvalitetskøkkener. Det har givet os en unik position på det attraktive erhvervsmarked i Hovedstadsområdet og Nordsjælland, hvor vi er i tæt dialog med kunderne fra vores konceptbutikker i København, Lyngby, Hillerød, Roskilde, Taastrup og snart også Køge, siger kædechef Torben Nielsen fra Svane Køkkenet.

Svane Køkkenet har gennem flere år markeret sig med sit eget køkkendesign, og det har medvirket til markant fremgang.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093